Wraps met een twist: een wrapschotel!

Wraps met een twist: een wrapschotel!

Wij, van GiGaBrabander, weten als geen ander hoe het is om student te zijn en op kamers te wonen. Niet meer mama of papa die je eten koopt en klaarmaakt, maar jijzelf die elke dag staat te ploeteren in de keuken. Daarom gaan wij jou helpen door onze lekkerste recepten te delen!

Wraps zijn enorm populair onder de studenten. Lekker, snel en goedkoop. Daarnaast kun je op de wraps doen wat je zelf lekker vindt, maar heb je ook al wel eens gehoord van een wrapschotel?  De schotel is heel makkelijk om te maken en het geeft een leuke twist aan de normale wraps. Wij laten je zien hoe je dit lekkere recept voor twee personen maakt!

(Je kunt dit recept ook vegetarisch maken)

Wat heb je nodig?

  • Wraps (volkoren)
  • 150 gram kipfilet, gehakt of geen vlees (wat jij het lekkerste vindt)
  • Ui
  • Knoflook
  • 2 à 3 paprika’s voor de groenten
  • Blikje tomatenblokjes van 400 gram
  • Geraspte kaas
  • Kruidenkaas
  • Peper, zout, oregano

Beginnen met kokerellen!

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snipper de ui, snij de paprika in blokjes en hak de knoflook fijn
  • Verwarm de pan voor en doe er een scheut olie in
  • Doe er de ui in en bak deze goudbruin
  • Voeg de knoflook toe
  • Hierna kun je de kipfilet of het gehakt toevoegen en bak deze mee tot het bijna gaar is
  • Voeg de paprika toe en bak deze kort mee
  • Gooi het halve blikje tomatenblokjes erbij en zet het vuur lager
  • Pak een ovenschaal en gooi hier de andere helft van de tomatenblokjes bij
  • Zet het vuur uit en pak je wraps
  • Besmeer de wraps met wat kruidenkaas en voeg vervolgens de warme massa toe
  • Rol de wraps op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal
  • Bestrooi de wraps met gerapste kaas en zet ze in de oven
  • Zet de schaal voor 10 à 15 minuten in de oven en smullen maar!

Tip: Eet dit recept met wat verse guacamole!